Věneček 2018

V sobotu  8.12.2018 se v sále KD ve Valašské Polance uskutečnila závěrečná lekce předtaneční výchovy žáků 9. tříd tzv.“ Věneček“. Sedmnáct  tanečních párů se nám představilo v nádherně sladěných šatech a již prvními tanečními kroky oslňovaly zraky všech přítomných hostů. Mladí tanečníci předvedli a zatančili vše, co se během tanečních lekcí i domácí přípravy stačili naučit. A že jim to opravdu výtečně tančilo, ukázali při taneční soutěži STAR DANCE hodnocenou porotou.Štěstí, rychlost, pohotovost a souhru zúročili při tzv. taneční soutěži obratnosti. Boj to byl opravdu vyrovnaný. A jak to na závěr vše dopadlo?

 

Nejvíce stužek od hostů a svých fanoušků  získal a tím se stal párem SYMPATIE pár č. 6 . Veronika Ondrová a Jiří Daněk

V soutěži OBRATNOSTI  se

na 3. místě umístil pár č.  12  – Zuzana Zichová a Šimon Húšť

na 2. místě umístil pár č. 1 – Eva Filgasová a Vojtěch Kovář

 na 1. místě umístil pár č. 8 - Eliška Nováková a Matěj Kovář

  Jak ohodnotila taneční výkony našich mladých tanečníků ve STAR DANCE odborná porota?

4. místo –pár č. 5 – Adéla Ryzová a Lukáš Žák

3. místo – pár č. 6-  Veronika Ondrová a Jiří Daněk

2. místo – pár č. 8 - Eliška Nováková a Matěj Kovář

 1. místo – pár č. 1 – Eva Filgasová a Vojtěch Kovář

Všem párům gratulujeme.

Slavnostní večer slovem  provázel také  Vojta Kozubík a jako host s několika písničkami  program oživila jeho sestra Natálie. 

Závěr a vyvrcholení večera patřilo opět EXHIBIČNÍ  TANEČNÍ SHOW. Ta letošní se skládala z několika originálních vystoupení.  Na tradiční Country navázala divoká  Show Daniela Nekonečného a dále pak následovalo  překvapení v podobě tance se svíčkami, které  uzavřelo letošní jubilejní 20. ročník .( choreo Marie Sádlíková, skupina Maat + deváťáci).

Flashmob POMÁDA (choreo Pavlína Šeligová +deváťáci) roztančil celý sál s ostatními nadšenými hosty.

 Děkuji všem tanečníkům Deváťákům, že během celého večera vytvořili neopakovatelnou atmosféru a doufám, že na tento večer budou dlouho vzpomínat. Přeji  Vám všem, abyste se tak skvěle protančili dalším svým životem nejen na naší škole, ale i osobním. V neposlední řadě patří poděkování paní učitelce Kateřině Švirákové, která se podílela na přípravě mladých tanečníků a tanečního večera a také moderátorovi Vojtovi Kozubíkovi. Děkuji dále všem sponzorům, kolegům  a ostatním pořadatelům za jejich pomoc a dlouholetou podporu.