Organizace závěru školního roku

Výuka podle stávajícího rozvrhu bude probíhat pro druhý stupeň do středy 24. června, pro první stupeň do pátku 26. června. V tomto týdnu již nebudou probíhat žádné videokonference, zadání posledních domácích úkolů ještě na webových stránkách školy najdete. Sbírat a rozdávat učebnice budeme až na začátku příštího školního roku.

Ve středu 24. června se bude konat fotografování tříd. Fotí se pouze třídy, ne skupinky nebo sourozenci. Cena fotografie je 30,- Kč. Fotografování začne v 8:15, postupně od první třídy, čas na jednu třídu cca 10 minut. Na základě pokynů MŠMT mohou přijít i žáci, kteří se dosavadní výuky neúčastnili – na focení své třídy počkají venku před budovou školy, při vstupu do školy musí předložit čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění (připraveno ke stažení zdea 30,- Kč, které odevzdají třídnímu učiteli. Jsou povinni také dodržovat nastavená hygienická opatření (dezinfekce rukou při vstupu, nošení roušky v budově školy). Ihned po focení tito žáci zase školu opustí.

 

Ve čtvrtek 25. června se rozloučíme s našimi deváťáky. Letos netradičně – společným táborákem učitelů a žáků 9. ročníku, při této příležitosti jim bude také předáno vysvědčení. Deváťáci, kteří se akce nezúčastní, si mohou své vysvědčení vyzvednout v kanceláři školy od středy 1. července.

Na pondělí 29. června si třídní učitelé připravili pro své třídy program – pochoďáky, hry v přírodě a jiné zábavné aktivity budou probíhat v okolí školy – informace k tomuto dni připraví a rozešlou rodičům sami třídní učitelé. Odchody jednotlivých skupin na oběd budou probíhat ve stanoveném pořadí: 10:40 – VII.A, 10:50 – VII. B, 11:00 – I., 11:15 – II., 11:30 – III., 11:45 – IV., 12:00 – V.a, 12:15 – V.b, 12:30 – VI.A, 12:40 – VI.B, 12:50 – VIII.a.

V úterý 30. června se místo společného shromáždění rozloučí ředitel školy se žáky prostřednictvím školního rozhlasu. Vysvědčení budou rozdávat třídní učitelé ve svých třídách. Na základě pokynů MŠMT si pro vysvědčení mohou přijít i žáci, kteří se dosavadní výuky neúčastnili – při vstupu do školy musí předložit čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění (připraveno ke stažení zde). Jsou povinni také dodržovat nastavená hygienická opatření (dezinfekce rukou při vstupu, nošení roušky v budově školy) a na tento den si nebudou přihlašovat obědy. Odchody skupin na obědy se opět budou řídit stanoveným pořadím: 9:00 VIII. a, 9:10 – I., 9:20 – II., 9:30 – III., 9:40 – IV., 9:50 – V.a, 10:00 – V.b, 10:10 – VI.A, 10:20 – VI.B, 10:30 – VII.A a 10:40 – VII.B.

Žáci, kteří tento den do školy nepřijdou, si mohou vysvědčení vyzvednout v kanceláři školy od středy 1. července. Prosíme také rodiče, kteří se rozhodnou své děti do školy poslat na focení nebo pro vysvědčení, aby tuto skutečnost oznámili třídnímu učiteli svého dítěte.

Tradiční prázdninový pobyt ve škole připravujeme – právě zjišťujeme zájem dětí. Informace k pobytu budou zveřejněny na webových stránkách školy s dostatečným předstihem. 

Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den. V případě jakýchkoli dotazů volejte na telefonní číslo +420776046539 nebo pište na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.