Anglický jazyk- 9.r. Koňaříková 19.-23.10.2020

Hello, how are you? I hope you are ready for practising English.

1.Chválím všechny, kteří poslali úkol minulého týdne i test. Tento týden pokračujeme v lekci 1B. Ve videokonferencích si prověřím vaši znalost slovíček a nepravidelných sloves, protože bez nich nemůžeme tvořit souvětí v minulých časech. Všichni si zopakujte tvoření minulého prostého a průběhového času v pracovním sešitě na str. 74. Na pondělní videokonferenci si nachystejte pracovní sešit a školní sešit.

2. Pár online cvičení na minulé časy  a tvoření vět 

3. Na čtvrteční videokonferenci si udělejte poslechové cvičení v pracovním sešitě str.5/7,8,9 Při prvním poslouchání příběhu seřaďte obrázky v 7. cvičení, při druhém poslechu doplňte chybějící slova(spojky a příslovce). Také napište slovíčka lekce 1C do slovníků.

Řešení si zkontrolujeme ve čtvrtek. Opište si slovíčka lekce 1C. Nahrávka je zde. 

5. Další jednoduchý úkol bude splnit cvičení na stránkách www.projecexploreonline.com, kde jste se všichni zaregistrovali  nebo jste se měli zaregistrovat doma. Přihlašovací údaje jste si měli zapsat. Do pátku 23.10. udělat v lekci 1 Social circle - Vocabulary activity 1 and 2, v kategorii Grammar- Activity 1,2,3,4. Po vyplnění cvičení, dejte check answers a já uvidím, kdo splnil a s jakými výsledky.

Takže shrnuto a podtrženo, tento týden nemusíte posílat žádný úkol na e-mail, ale splňte všechna výše uvedená cvičení. Doufám, že všichni budou mít v průběhu týdne splněno.

Uvidíme se na tomto odkazu:

Marcela Koňaříková is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Marcela Koňaříková's Personal Meeting Room

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/3127541607?pwd=VEgvZVJVanBXeFNDMnE2bGtBSXczUT09

Meeting ID: 312 754 1607

Password: 1VfGiQ

V případě dotazů mě kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na messengeru