Informace k volbě nové školské rady

V těchto dnech právě probíhajícího školního roku 2020-2021 skončil tříletý mandát naší školské rady. Kvůli uzavření škol a nemožnosti realizace voleb bylo sice její funkční období nařízením Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy prodlouženo, ale nyní, po návratu žáků do školy, je nutné zvolit radu novou. 

Jejími členy jsou kromě zástupců zřizovatele a pedagogického sboru také rodiče našich žáků. Obracím se proto na Vás na všechny s dotazem, zda by někdo měl zájem aktivně se zapojit do dění a fungování naší základní školy. Pokud byste se vy osobně na tuto funkci necítili, ale víte o někom, kdo je podle Vás vhodným kandidátem, můžete nám ho samozřejmě navrhnout. My se s ním pak telefonicky spojíme a nominaci společně prodiskutujeme. 

Na základě informací, které od Vás získáme, bychom poté vytvořili jednoduchou kandidátní listinu, ze které si následně budete moci vybrat dva Vaše zástupce, kteří se budou společně s námi a ostatními členy rady snažit po další tři roky posouvat školu zase o kousek dopředu. 

Váš zájem o fungování ve školské radě, či případnou nominaci jiného rodiče, nám prosím sdělte do středy 9. 12. 2020 na telefonní číslo +420 732 723 756, nebo napište na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

Děkuji Vám za ochotu.

Petr Filgas

ředitel školy