Anglický jazyk - 4. 1. - 8. 1. 2021

Hello children.

I wish you happy new year.

I v anglickém jazyce se pokuste si rozvrhnout společně s rodiči úkoly na celý týden. A opět je všechny odevzdejte nejpozději do pátku do 18 hodin. Stále platí, že úkoly odevzdané později bez předchozí omluvy budu hodnotit nedostatečnou.

On-line hodiny – 

https://us02web.zoom.us/j/5797257375?pwd=WDFsUElJYUplSW96NVo0dDVGMk9Vdz09

Meeting ID: 579 725 7375

Passcode: 7mbhb4

V on-line hodinách budeme opakovat ještě slovní zásobu z první až třetí lekce.

Sami si jej pak ještě zopakujte zde - jídlo, ovoce, zelenina.

Také si zopakujeme pravidlo použití neurčitého členu a/an. Zopakujeme si i hodiny, ve kterých stále někteří opravdu zbytečně chybujete. Hodiny si prosím zopakujte i česky. V první hodině si také projdeme slovní zásobu čtvrté lekce, která se Vám určitě bude líbit, protože všichni máme rádi zvířátka a že jich tam bude…

Sami si procvičte slovní zásobu zvířátka - 1. procvičování, 2. procvičování a klidně si ještě vyberte i tady - 3. procvičování

V pracovním sešitě na straně 29 cvičení 1. Poslech zde. Pošlete ke kontrole.

V pracovním sešitě na straně 30 cvičení 1. Poslech zde. Pošlete ke kontrole.

V pracovním sešitě na straně 30 cvičení 2. Nejdříve přečtěte, přeložte a pak až napište. Je to trochu na přemýšlení, tak přemýšlejte. Podle příkladu – „Je to na obrázku B a obrázku C. Není to na obrázku A. Které zvířátko to je?“ Pošlete ke kontrole.

Ve druhé on-line hodině budeme také opakovat a také pracovat s předložkami. Vy si je procvičte také zde, protože je v příštím týdnu budeme používat ještě více. Předložky - procvičování.

See you soon.

Marta Pecárová , tel. 736 227 427, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.