Informatika, 5. ročník, 16. 4. 2021

V další hodině provedeme kontrolu textu, do kterého jste měli vložit hypertextové odkazy. Tři z vás, kterým se podaří do textu vložit nejvíc funkčních odkazů, získají jedničku navíc. Texty s odkazy opět nahrajte do svých sdílených složek pro 2. pololetí. Na další hodinu mějte svůj text s odkazy v počítači nachystaný, ať jej můžeme vyhodnotit.

V minulé hodině jsme si také ukázali, jak obsluhovat váš školní email. Používáme k tomu aplikaci Outlook. Ještě si ověříme, zda s ní všichni umíte pracovat. Těm, kteří mi ze své školní adresy (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) poslali pozdrav, jsem dal jedničku. Podívejte se do outlooku, jestli tam ode mě máte odpověď. Odpovědi jsem posílal v pondělí ráno. Pokud jste mi pozdrav poslali později, odpovím vám také později...

V pátek vám pošlu další instrukce schválně přes školní mail. Takže si ověřte, že se do něj dostanete. Kdo by s tím měl problém, ať mi napíše dotaz ze svého osobního mailu (do něj taky odpovím).

Další hodina proběhne v pátek 16. 4. v 10.20

 

 

 

Vstup do hodiny: https://us02web.zoom.us/j/9642115409?pwd=aFh6WllZZkhYZjlMTnRNVFIxNnBmUT09

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.