Anglický jazyk- 9.r. Koňaříková 3.-7.5.20212021

Hello everybody.

Tento týden je většina z vás na přijímacích zkouškách a s těmi, co budou na videokonferencích, budeme opakovat 3. lekci.

Pondělní videokonference:

Na tuto hodinu si zopakujte slovíčka fráze lekce 3D, budu zkoušet ústně. Nestihli jsme diskutovat na téma výhody a nevýhody turistického ruchu. Budeme opakovat formou her.

Video- advantages and disadvantages of tourism The Advantages and Disadvantages of Tourism || Should I Travel or not? - YouTube 

Čtvrteční videokonference:

Zkontrolujeme cvičení, které si zadáme v pondělní videokonferenci. V pracovním sešitě budeme dělat zbylá cvičení. Něco možná stihneme v pondělí společně.

 Domácí úkol:

  1. Opakujte si slovíčka, mluvnici 3.lekce.
  2. Pokračujte ve tvorbě krátké textu  se svým názorem, ve kterém vyjádříte min. 3výhody a  3 nevýhody k tématu buď Social media websites nebo Studying foreign languages.  Požívej různá vyjádření výhod a nevýhod, modální slovesa, příklady. Svůj text napiš ve wordu, uprav, doplň tematickými obrázky, fotkami. Na zpracování budete mít více času.  Posílejte do neděle 9. května.

 

Domácí úkoly posílejte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na messenger

Videokonference na stejném odkazu:

https://zoom.us/j/3127541607?pwd=VEgvZVJVanBXeFNDMnE2bGtBSXczUT09

Meeting ID: 312 754 1607

Password: 1VfGiQ